19.10.2017

Tapahtumat ja toiminta

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilalla Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin.

Etänä järjestettävät tapahtumat järjestetään ilmaisen Jitsi – keskusteluohjelman välityksellä osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT

Kevätkausi 2021

Keskiviikko 20.1.2021 klo 18.00 – 20.00

Avoimien ovien päivä

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan TAS:in toimintaan, sekä juttelemaan muiden akvaarioharrastajien kanssa. Seuralla on myös liittymistarjous! Avoimien ovien päivänä seuran jäseneksi voi liittyä ilman liittymismaksua, eli pelkän vuosijäsenmaksun hinnalla! Jäseneksi voit liittyä täällä: https://akvaarioseura.fi/jaseneksi/

Lauantai 30.1.2021 klo 12.00 – 13.00

Merivesipaneeli

Huom! Akvaariokirpputori on peruttu ja tämän tilalla järjestetään etätapahtuma, jossa Aku Kutila ja Janne Koskinen kertovat merivesiakvaarioharrastuksesta ja vastailevat osallistujien kysymyksiin.

Molemmat panelistit ovat sakeassa suolavedessä marinoituja riuttanisteja, jotka ovat vuosia pitäneet olohuoneissaan palaa trooppista koralliriuttaa.

Sunnuntai 21.2.2021 klo 12.00 – 15.00

Sukellus vesikemian perusteisiin

Ville Kivisalmi luennoi veden pH-arvosta, puskurointikyvystä ja hiilidioksidista.

Huom! Mahdollisten kokoontumisrajoitusten ja epidemiatilanteen vuoksi tämä tapahtuma voidaan joutua järjestämään etäyhteydellä verkossa. Seuraathan tiedotusta tarkalla silmällä!

PERUTTU! Lauantai 3.4.2021 klo 8.00 – 20.00

Retki Maretariumiin

Retki on peruttu.

Sunnuntai 4.4.2021 klo 12:00 – 13:00

Akvaristien sunnuntaibrunssi

Järjestämme peruuntuneen Maretariumin retken tilalla etänä Akvaarioharrastajien sunnuntaibrunssin, jonne kaikki jäsenet ja jäsenyyttä harkitsevat ovat tervetulleita keskustelemaan kanssamielisten harrastajien kanssa asiasta kuin asiasta harrastukseen liittyen. Omat eväät!
HUOM!! Tapahtuma järjestetään ainoastaan etänä ilmaisen Jitsi – keskusteluohjelman välityksellä osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT

Keskiviikko 21.4.2021 klo 18.00

Kevätvuosikokous

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen! Jotta voimme varmistua voimassa olevien henkilömääräisten kokoontumisrajoitusten noudattamisesta, pyydämme ilmoittamaan osoitteeseen tampere@akvaarioseura.fi, mikäli aiot osallistua kokoukseen.
Kevätvuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten esimerkiksi hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös kuluneelta toimikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.
TAS tarjoaa kokouskahvit ja pullat. Tervetuloa!

Sunnuntai 25.4.2021 klo 12.00 – 14.00

Aquascaping – mitä se on?

Kaikenlaisiin akvaskeippaukseen liittyvien kysymysten käsittelyä ja vapaata keskustelua aiheesta. Käydään läpi useimmin kysyttyjä asioita alkeista sekä jo pidemmälle harrastuksessa edenneille heränneistä mietteistä. Aiheesta vastailemassa Ulla Huttunen ja Sanna Kuusela.
Tapahtuma järjestetään ainoastaan etänä ilmaisen Jitsi – keskusteluohjelman välityksellä osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT. Jitsin käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä sovelluksen lataamista. Jitsi toimii tietokoneella ja mobiililaitteilla. Sovelluksen lataaminen sovelluskaupasta tekee palvelun käytöstä mobiililaitteella hieman helpompaa, mutta käyttö onnistuu aivan hyvin myös selaimella. Linkin avaamisen jälkeen voit valita, haluatko käyttää selainversiota vai sovellusta. Tämän jälkeen palvelu pyytää sinua kirjoittamaan nimesi, jonka jälkeen voit liittyä luentokanavalle.

PERUTTU! Lauantai 8.5. klo 09:30

Vierailu Särkänniemen Akvaarioon ja Koiramäkeen

Tapahtuma on peruttu.

Lauantai 15.5. klo 12:00

Kantojenhakuretki Kaukajärvelle

Järjestämme Kaukajärven maastoon suuntautuvan kantojenhakuretken lauantaina 15.5. Kokoonnumme Riihiniemen uimarannalla klo 12. Varaa mukaan ainakin kumisaappaat tai kahluusaappaat, vahvoja jätesäkkejä ja kevytpeitettä auton takakontin suojaksi. Varaa mukaan mahdollisuuksien mukaan kuokkaa, rautaharavaa yms. kantojen vedestä keräämiseen soveltuvaa. Vesi on luultavasti vielä melko viileää, joten varaa mahdollisuuksien mukaan myös pitkävartiset hanskat. Tervetuloa mukaan hakemaan itsellesi ja muille näyttäviä kantoja akvaarion täytteeksi!

Maanantai 31.5. klo 18:00

Kevätvuosikokous, osa 2

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen! Jotta voimme varmistua voimassa olevien henkilömääräisten kokoontumisrajoitusten noudattamisesta, edellytämme ilmoittamaan osoitteeseen tampere@akvaarioseura.fi, mikäli aiot osallistua kokoukseen.
Kevätvuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten esimerkiksi hyväksytään vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös 2020 toimikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.
TAS tarjoaa kokouskahvit ja pullat. Tervetuloa!