19.10.2017

Tapahtumat ja toiminta

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilalla Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin.

Valitettavasti Lemmikki Tampere 2020 -tapahtuman järjestäjät ovat ilmoittaneet, että vallitsevan tilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi tapahtuma perutaan tämän vuoden osalta ja järjestetään lokakuussa 2021.

Pahoittelemme osaltamme tilannetta!

SYYSKAUSI 2020

Lauantai 19.9. Koko päivä

Retki Maretariumiin

TAS:n jäsenet kulkevat kimppakyydein. Alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jäseniltä peritään kyytimaksu: 15,00 euroa aikuisjäseneltä, 10,00 euroa nuorisojäseneltä ja TAS:iin kuulumattomilta 20,00 euroa. Kyytiin voi tulla myös Tampere-Helsinki moottoritien varrelta. Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna ja takaisin tullaan illalla. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ilmoittaudu retkivastaavalle (tampere@akvaarioseura.fi) 13.9 mennessä. Ilmoita viestissäsi matkaan lähtevien nimet, heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Kerro myös, onko sinulla käytössäsi auto ja montako kyytiisi mahtuu. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähtijöille.

Sunnuntai 25.10. klo 12

Luento: Uuden lastensairaalan riutta-akvaarion tarina

Sea Lifen Markus Dernjatin kertoo uuden Lastensairaalan riutta-akvaarion perustamisesta. Tule mukaan kuuntelemaan mielenkiintoista tarinaa altaasta, jolla on tärkeä tehtävä pienten potilaiden piristäjänä.

Keskiviikko 4.11. klo 17

Syys- ja kevätvuosikokous

Syys- ja poikkeuksellisesti kevätvuosikokous järjestetään seuran kerhotilalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Seura tarjoaa kokouskahvit ja pullat. Tervetuloa!

Sunnuntai 7.11. klo 12:00

Luento: Kaikki hiilidioksidista osa 1

Käydään läpi hiilidioksidilannoituksen  toimintaperiaatetta ja hiilidioksidin merkitystä akvaariolle. Tutustutaan myös erilaisiin hiilidioksidilannoitusmenetelmiin ja -laitteisiin.

Sunnuntai 22.11. klo 12.00 -15.00

Akvaariokirpputori

Tavaroiden vastaanotto kello 12.00-13.00
Kirpputori kello 13.00-15.00.
Maksaa voit vain käteisellä! Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta https://akvaarioseura.fi/wp-content/uploads/2018/08/huutokauppasaannot_TAS.pdf.
Myyntiin saa tuoda mitä tahansa akvaarioharrastukseen liittyviä tavaroita, kasveja tai eläimiä, pois lukien EU:n vieraslajistalla olevat lajit. Järjestäjä ottaa 10 % palkkion tuotteen myyntihinnasta, loput tilitetään myyjälle. Myytäväksi tavaraa saavat tuoda kaikkien akvaarioseurojen jäsenet. Ostamaan saa tulla kuka tahansa. Merkitse myytäviin tuotteisiin vähintään tuotteen nimi, oma nimesi ja yhdistyksesi sekä hinta (vähintään 2,00 euroa). Huutokauppalappuja tietojen merkitsemiseen löytyy yhdistyksen Internet-sivuilta osoitteesta https://www.akvaarioseura.fi/wp-content/uploads/2017/12/huutokauppalaput.xls.

Pidämme myös arpajaiset seuran hyväksi. Arpajaisissa arvotaan akvaariotarvikkeita – varaa mukaasi hieman käteistä.

Muiden syyskauden tapahtumien ajankohdat ja sisällöt tarkentuvat kevään aikana.

HUOM. Kaikista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin erikseen lähempänä tapahtumien ajankohtia TAS:n internet-sivuilla, Facebook-ryhmässä sekä -sivulla ja sähköpostilistalla.