19.10.2017

Tapahtumat ja toiminta

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilalla Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin. Muutoksista tapahtumiin tiedotetaan Facebookissa ja sähköpostitse. Huom! TAS:n retkillä alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jos huoltaja ei ole TAS:n jäsen, hänen tulee maksaa retkestä kuten muutkin seuraan kuulumattomien (jos retkelle on pääsymaksu).

Etänä järjestettävät tapahtumat järjestetään ilmaisen Jitsi – keskusteluohjelman välityksellä osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT
Jitsin käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä sovelluksen lataamista. Jitsi toimii tietokoneella ja mobiililaitteilla. Sovelluksen lataaminen sovelluskaupasta tekee palvelun käytöstä mobiililaitteella hieman helpompaa, mutta käyttö onnistuu aivan hyvin myös selaimella. Linkin avaamisen jälkeen voit valita, haluatko käyttää selainversiota vai sovellusta. Tämän jälkeen palvelu pyytää sinua kirjoittamaan nimesi, jonka jälkeen voit liittyä luentokanavalle.

Syksyn toimikausi 2022

Maretariumin vierailu
Lauantai 27.8. Koko päivä

Vierailemme Kotkan Maretariumissa. Jokainen osallistuja maksaa itse oman pääsymaksunsa. Pääsylippujen hinnat löytyvät Maretariumin nettisivuilta osoitteesta https://maretarium.fi/.

Retkelle mennään kimppakyydein. Alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jäseniltä peritään käteisellä kyytimaksu: 10,00 euroa aikuisjäseneltä, 5,00 euroa nuorisojäseneltä ja TAS:iin kuulumattomilta 15,00 euroa.

Kyytiin voi tulla myös Tampere-Helsinki moottoritien varrelta. Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna ja takaisin tullaan illalla. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä tampere@akvaarioseura.fi sunnuntaihin 20.8. mennessä. Ilmoita viestissäsi matkaan lähtevien nimet, heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Kerro myös, onko sinulla käytössäsi auto ja montako kyytiisi mahtuu. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan retkelle lähtijöille.

Lemmikkimessut Tampereen messukeskuksessa 8-9.10
Lauantai & sunnuntai 8-9.10.

Tampereen Akvaarioseuralla on osasto ja akvaarioesittely paikan päällä. Talkoolaisia tarvitaan sekä tapahtuman suunnitteluun, että toteutukseen! Mikäli olet kiinnostunut auttamaan, ilmoittaudu tampere@akvaarioseura.fi.

Ipanailtapäivä
Lauantai 29.10. klo 11.00

Syysvuosikokous
Keskiviikko 2.11. klo 18.00

Valitaan toimihenkilöt sekä vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Käydään läpi myös muut sääntömääräiset asiat. Kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Akvaariokirpputori ja arpajaiset
Sunnuntai 27.11. klo 11.00 -14.00

Vierailu Särkänniemen Akvaarioon
Keskiviikko 7.12. klo 18.00

Vierailemme Särkänniemen Akvaariossa. Huom! Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä. Pääsymaksu 5 euroa / hkl.

Pikkujoulut
Lauantai 10.12.

Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan erikseen. Seuraathan TAS:in verkkosivuja, sähköpostiasi ja TAS:in Facebook – sivuja.