19.10.2017

Tapahtumat ja toiminta

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilalla Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin.

KEVÄTKAUSI 2020

Sunnuntai 19.1. klo 12 – 14

Avoimien ovien päivä

Tule tutustumaan TAS:n toimintaan ja kerhotilaamme, josta löytyy mm. hyvin monipuolinen akvaariokirjasto, sekä seuran omia myyntituotteita. Ennen kaikkea tule tutustumaan muihin akvaarioharrastajiin ja juttelemaan aiheesta. Seura tarjoaa pullakahvit! Tervetuloa, niin uudet kuin vanhat!

Osoite on Ilmarinkatu 39 B, 33500 TRE. Kerhohuone sijaitsee kerrostalon kellarikerroksessa (Talon päädyssä on pianokoulu Melody Matti, helppo tunnistaa), ovella on näkyvä kyltti ja tapahtumien aikaan aina myös ulkoständi. Alueella on yleensä hyvin parkkitilaa.

Sunnuntai 9.2. klo 11 – 14

Akvaariokirpputori

Tavaroiden vastaanotto tapahtuu kello 11 – 12. Kirpputorin ovet aukeavat heti perään klo 12 – 14.

TAS:n kerhohuoneella pidetään kaikille avoin akvaariokirpputori. Myyntiin tuotteita voivat tuoda kaikkien akvaarioseurojen jäsenet ja ostamaan kuka tahansa. Ota siis kaverikin mukaan ja tule ostoksille!

Tapahtumassa sovelletaan yhdistyksen huutokauppasääntöjä. Huomioi vieraslajilistat, hinnoittelu ja oikeanlaiset hintalaput. Kaikki tieto löytyy tämän kotisivun Huutokauppaosiosta.

Tervetuloa!

Perjantai 13. 3. –  Sunnuntai 15. 3.

Ciclidistien retki Tukholmaan

Tapahtuman FB-sivu: https://www.facebook.com/events/718013525346964/

TAS on jälleen Ciclidistien ja HAS:n mukana Tukholmassa. Risteilyn hinta on 121,50€ neljän hengen B4T sisähytissä. Risteilyn hintaan kuuluu buffet-illallinen menomatkalla, aamiainen meno- ja paluumatkalla ja illalliskuponki paluumatkaa varten. Tukholmassa kierretään tilausbussilla, jonka hinta jaetaan osallistujien kesken.

TAS:n jäsenet kulkevat Katajanokalle kimppakyydein. Alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jäseniltä peritään kyytimaksu: 10,00 euroa aikuisjäseneltä, 5,00 euroa nuorisojäseneltä ja TAS:iin kuulumattomilta 15,00 euroa. Kyytiin voi tulla myös Tampere-Helsinki moottoritien varrelta. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Kari Yli-Muiluun (kari.ylimuilu@gmail.com) 3.2. mennessä.

Sunnuntai 25.10. klo 12:30 – 15:30

Luento: Kaikki hiilidioksidista osa 1

SIIRRETTY SYKSYLLE 2020 koronavirustilanteen vuoksi.

Käydään läpi hiilidioksidilannoituksen  toimintaperiaatetta ja hiilidioksidin merkitystä akvaariolle. Tutustutaan myös erilaisiin hiilidioksidilannoitusmenetelmiin ja -laitteisiin.

Lauantai 4.4.

HAS-huutokaupparetki

PERUTTU koronavirustilanteen vuoksi!

Yhteisretki Helsingin Akvaarioseuran keväthuutokauppaan. TAS:n jäsenet kulkevat huutokauppaan kimppakyydein. Alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.

Jäseniltä peritään kyytimaksu: 10,00 euroa aikuisjäseneltä, 5,00 euroa nuorisojäseneltä ja TAS:iin kuulumattomilta 15,00 euroa. Kyytiin voi tulla myös Tampere-Helsinki moottoritien varrelta. Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna ja takaisin tullaan illalla. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä Kari Yli-Muiluun (kari.ylimuilu@gmail.com) 30.3 mennessä. Ilmoita viestissäsi matkaan lähtevien nimet, heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Kerro myös, onko sinulla käytössäsi auto ja montako kyytiisi mahtuu. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähtijöille.

Keskiviikko 15.4. klo 18

Kevätvuosikokous

Kevätvuosikokous järjestetään seuran kerhotilalla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Seura tarjoaa kokouskahvit ja pullat. Tervetuloa!

Sunnuntai 26.4. klo 12 – 15

Luento: Uuden lastensairaalan riutta-akvaarion tarina

Sea Lifen Markus Dernjatin kertoo uuden Lastensairaalan riutta-akvaarion perustamisesta.

Lauantai 9.5. klo 11.00

Vierailu Särkänniemen Akvaariossa + Koiramäkibonus

HUOM. Kaikista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin erikseen lähempänä tapahtumien ajankohtia TAS:n internet-sivuilla, Facebook-ryhmässä sekä -sivulla ja sähköpostilistalla.