19.10.2017

Tapahtumat ja toiminta

Tapahtumakalenteri muuttuu aina puolen vuoden välein, kevät- ja syyskausiksi julkaistaan omat tapahtumakalenterit. TAS:n toiminta on tauolla kesäkaudella.

Tapahtumat järjestetään TAS:n kerhotilalla Kalevassa, Ilmarinkatu 39 B (kellarikerros), ellei tapahtumakalenterissa ole mainittu toisin. Muutoksista tapahtumiin tiedotetaan Facebookissa ja sähköpostitse. Huom! TAS:n retkillä alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jos huoltaja ei ole TAS:n jäsen, hänen tulee maksaa retkestä kuten muutkin seuraan kuulumattomien (jos retkelle on pääsymaksu).

Etänä järjestettävät tapahtumat järjestetään ilmaisen Jitsi – keskusteluohjelman välityksellä osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT
Jitsin käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä sovelluksen lataamista. Jitsi toimii tietokoneella ja mobiililaitteilla. Sovelluksen lataaminen sovelluskaupasta tekee palvelun käytöstä mobiililaitteella hieman helpompaa, mutta käyttö onnistuu aivan hyvin myös selaimella. Linkin avaamisen jälkeen voit valita, haluatko käyttää selainversiota vai sovellusta. Tämän jälkeen palvelu pyytää sinua kirjoittamaan nimesi, jonka jälkeen voit liittyä luentokanavalle.

Syyskausi 2021

Sunnuntai 19.9. klo 12.00 – 14.00

Markus Dernjatin luennoi: Akvaariosomisteiden rakentaminen

Sea Lifen intendentti Markus Dernjatin avaa akvaariosomisteiden rakentamisen saloja. Tapahtumaan järjestetään etäkatsomo kerhotilalla, mutta siihen on mahdollista osallistua myös etänä ilmaisen Jitsi – palvelun kautta osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT.

Lauantai & sunnuntai 2-3.10.

Lemmikkimessut Tampereen messukeskuksessa

Tampereen Akvaarioseuralla on osasto ja akvaarioesittely paikan päällä. Talkoolaisia tarvitaan sekä tapahtuman suunnitteluun, että toteutukseen! Mikäli olet kiinnostunut auttamaan, ilmoittaudu tampere@akvaarioseura.fi.

Lauantai 23.10. klo 11.00 ->

Harrastajavierailupäivä

Ennakkoilmoittautuminen kimppakyytien ja koronarajoitusten takia. TAS vierailee kahden aktiivijäsenensä luona. Janne Koskisen luona tutustumme suolaisen veden koralliriutta-akvaarioon ja Ulla Huttusen luona pääsemme tutustumaan aquascape-harrastuksen syvään päähän. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä tampere@akvaarioseura.fi sunnuntaihin 17.10. mennessä. Ilmoita viestissäsi matkaan lähtevien nimet, heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Kerro myös, onko sinulla käytössäsi auto ja montako kyytiisi mahtuu. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistuville.

Keskiviikko 3.11. klo 18.00

Syysvuosikokous

Valitaan toimihenkilöt sekä vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Käydään läpi myös muut sääntömääräiset asiat. Kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Lauantai 13.11. koko päivä

Sea Lifessa vierailu

Vierailemme Sea Life Helsingissä. Jokainen osallistuja maksaa itse oman pääsymaksunsa. Pääsylippujen hinnat löytyvät SeaLifen nettisivuilta osoitteesta https://www.visitsealife.com/helsinki/#/convious.

Retkelle mennään kimppakyydein. Alle 12-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana. Jäseniltä peritään käteisellä kyytimaksu: 10,00 euroa aikuisjäseneltä, 5,00 euroa nuorisojäseneltä ja TAS:iin kuulumattomilta 15,00 euroa. Kyytiin voi tulla myös Tampere-Helsinki moottoritien varrelta. Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna ja takaisin tullaan illalla. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota yhteyttä tampere@akvaarioseura.fi sunnuntaihin 7.11. mennessä. Ilmoita viestissäsi matkaan lähtevien nimet, heidän puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Kerro myös, onko sinulla käytössäsi auto ja montako kyytiisi mahtuu. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan retkelle lähtijöille.

Mikäli tapahtumaa ei pandemiatilanteen vuoksi saada järjestymään, pidämme etätapahtumana sunnuntaibrunssin 7.11 klo 12:00. Tästä tiedotetaan lähempänä nettisivuillamme ja sähköpostilistalla.

Sunnuntai 28.11. klo 13.00 -15.00

Sunnuntaibrunssi Jitsissä: Akvaarioturvallisuus

Koronatilanteesta johtuen kirpputorin sijaan järjestetään Jitsin välityksellä keskustelutuokio. Aiheena akvaarioturvallisuus; käytettyjen välineiden ja altaiden ostaminen, jalustojen kestävyys ynnä muuta. Tervetuloa jutustelemaan!
Tapahtuma järjestetään etänä ilmaisen Jitsi – palvelun kautta osoitteessa: https://meet.jit.si/TASLUENNOT.

Keskiviikko 8.12. klo 18.00

Vierailu Särkänniemen Akvaarioon

Vierailemme Särkänniemen Akvaariossa. Huom! Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee olla seuran jäseniä. Pääsymaksu 5 eur / hkl.

Lauantai 11.12.

Pikkujoulut

Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan erikseen. Seuraathan TAS:in verkkosivuja, sähköpostiasi ja TAS:in Facebook – sivuja.