12.12.2017

Jäsenedut ja yhteistyökumppanit

Tampereen Akvaarioseuran jäsenyydestä on paljon iloa ja hyötyä:
  • Tapaat muita akvaarioharrastajia ja voit jakaa kokemuksiasi akvaarioiden hoidosta
  • Saat alennusta liikkeistä, joiden kanssa seuralla on yhteistyösopimus
  • Pääset jäsenetuhintaan Särkänniemen Akvaarioon kaksi kertaa vuodessa (kevät- ja syystoimikaudella)
  • Saat kotiisi postitettuna kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Botia-jäsenlehden
  • Voit lainata TAS:n laajasta kirjastosta akvaarioaiheisia kirjoja, lehtiä ja multimediateoksia
  • Pääset HAS:n ja TAS:n akvaariohuutokauppoihin ilman pääsymaksua ja voit viedä huutokauppoihin tuotteita myytäväksi
  • Voit käyttää seuran laadukasta mikroskooppia
  • Voit lainata TAS:n imukuppinostimia esimerkiksi suurikokoisen akvaarion muutto-operaatiota helpottamaan
  • Saat ostaa seuran myyntituotteita edullisemmin kuin muut
  • Voit osallistua keskusteluihin TAS:n omalla nettikeskustelualueella Aqua-Webissä ja Facebook-ryhmässä
  • Saat tietoa akvaarioalan tapahtumista Suomessa ja moniin tapahtumiin järjestetään myös yhteiskuljetus Tampereelta
  • Pääset osallistumaan Suomen aktiivisimman akvaarioseuran järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan
Tästä klikkaamalla pääset tekemään jäsenhakemuksen!

TAS:n yhteistyökumppanit (jäsenalennusliikkeet)

Tampereen akvaarioseuran jäsenenä saat tuntuvia alennuksia alla listatuissa liikkeissä. Alennus myönnetään vain normaalihintaisista tuotteista, jos erikseen ei ole mainittu muuta. Alennuksen saa jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja se on voimassa kalenterivuoden ajan.

Aapelin Akvaario Akvaarioon.fi

Temmikatu 1, halli B
15700 LAHTI
www.akvaarioon.fi

-3 % alennus kaikista (myös alennetuista) myyntituotteista. Alennus koskee tuotteita sekä Aapelin Akvaarion www-kaupassa www.akvaarioon.fi että myymälässä.

TAS:n jäsenalennuksen saa verkkokaupan ostoskorissa alekoodilla (ja liikkeessä asioidessa jäsenkortilla). Akvaarioon.fi:n asiakaspalvelusta saa oman jäsennumeron (löytyy TAS:n jäsenkortista nimen yläpuolelta) perusteella alennuskoodin, joka on voimassa 12 kk kerrallaan. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen ensimmäistä tilausta koodin saamiseksi. Asiakaspalvelun yhteystiedot: 045-120 8996 (myymälän aukioloaikoina), sähköposti asiakaspalvelu (at) akvaarioon.fi.

Kalajuttu Oy

Tuurin Lemmikki
Kyläkaupankauppakatu
63610 TUURI
www.kalajuttu.fi

Liike on avoinna: ma-pe 11:30-19:00 la 10:30-17:00.

-15 % kaikista normaalihintaisista tuotteista (eli ei vain akvaariotuotteista), lukuunottamatta koirien ja kissojen ruokia.
-10 % akvaariopaketeista

Alennus on voimassa sekä verkkokaupassa www.kalajuttu.fi että myymälässä Tuurin kyläkaupassa. Kun asioit Kalajutun www-kaupassa mainitse että olet TAS:n jäsen ja anna jäsennumerosi ostoskärryssä kommenttikentässä, jotta saat alennuksen. Oman jäsennumerosi löydät TAS:n jäsenkortista nimesi yläpuolelta.

ZOOPET.fi

Possijärvenkatu 4
33400 TAMPERE
www.zoopet.fi

-15 % kaikista normaalihintaisista tuotteista (eli ei vain akvaariotuotteista), lukuunottamatta koirien ja kissojen ruokia ja pakasteita.
-10 % akvaariopaketeista

MediOptiikka

Välikatu 15 (postiosoite PL 81)
37101 NOKIA
nokia@medioptiikka.fi

www.medioptiikka.fi

-20% alennus ohjehintaisista silmä- ja aurinkolaseista.

Tampereen Akvaariokala

Pinninkatu 25
33100 TAMPERE
tampereenakvaariokala [at] gmail.com

www.facebook.com/tampereenakvaariokala

-10% normaalihintaisista tuotteista (poislukien Juwelin akvaariopaketit).

Helsingin Akvaariokeskus

Itämerenkatu 26
00180 HELSINKI

www.akvaariokeskus.com
www.akvaariokauppa.fi

(09) 586 5861

-10% kaloista ja tarvikkeista (poislukien kasvit, akvaariot, kaapistot ja rahtikulut)

TAS:n jäsenalennuksen saa verkkokaupassa syöttämällä jäsenkortista löytyvän koodin tilausvaiheessa "Aktivoi kuponki tai lahjakortti" -kenttään. Alennuskoodi löytyy jäsenkortista. Liikkeessä asioidessa alennuksen saa esittämällä jäsenkortin.

Akvaariokeidas

Valkjärventie 525, 01860 PERTTULA
0400 818 953 antti.pulkkinen@akvaariokeidas.fi

-5 % normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa syöttämällä koodin verkkokaupan ostoskorissa Kupongit kohtaan. Alennuskoodi löytyy jäsenkortista.

Fishtank.fi

Tuottajantie 37
60100 Seinäjoki
info@fishtank.fi

www.fishtank.fi

-5 % kaikista tuotteista, -15% kaikista normaalihintaisista kasveista. Alennuksen saa syöttämällä koodin verkkokaupan ostoskorissa. Alennuskoodi löytyy jäsenkortista.