12.12.2017

Botia-lehti

Kaksi kertaa vuodessa (tammi-helmikuussa ja touko-kesäkuussa) Tampereen Akvaarioseuran jäsenet saavat postitse kotiinsa yhdistyksen jäsenlehden, Botian. Lehden koko on vuodesta 2016 alkaen A4 (ennen A5) ja painosmäärä 300 kappaletta.

Botia-lehdessä julkaistaan tiedotteita seuran tulevista tapahtumista ja monenlaisia akvaarioharrastukseen liittyviä artikkeleita.

Julkaisemme mielellämme jäsenten itse kirjoittamia juttuja ja hyvistä valokuvistakin on aina pulaa. Voit kertoa esimerkiksi kokemuksistasi akvaarioharrastajana; kerro muille miksi onnistuit tai epäonnistuit!

Voit lähettää jäsenlehden toimittajalle materiaalia Botiassa julkaistavaksi sähköpostitse: tampere@akvaarioseura.fi.

Botia-lehden ISSN numero on 1795-2395.

 

Vanhat numerot

Vanhoja Botian numeroita voi ostaa seuran tapahtumien yhteydessä kerhohuoneelta tai ottamalla yhteyttä jäsenlehden toimittajaan. Vanhojen lehtien hinta on 2,50 €/lehti. Kuluvan vuoden ja edellisen vuoden lehtien hinta on 8,50 € eli normaali Botian irtonumeron hinta. Jos lehdet pitää lähettää niin hintaan lisätään postikulut.

 

Botian ilmoitusmyynti yrityksille

Tampereen Akvaarioseuran yhteistyökumppaneille mainostila Botia-lehdessä on ilmaista ja mainostilaa myönnetään sen mukaan, paljonko kyseinen liike antaa seuran jäsenille alennusta ostoksista.

Muutkin yritykset voivat ostaa mainostilaa Botiasta. Ilmoitusmyyntiasioita vastaa puheenjohtaja.

Ilmoituskoot yrityksille:

Värillinen 1 sivu

Värillinen 1/2 sivua

Värillinen 1/4 sivua

 

Vanhoja Botia-lehden kansikuvia