12.12.2017

Kerhotila

 

  

 

 

 

Tampereen Akvaarioseuralla on oma kerhotila, missä suurin osa TAS:n tapahtumista järjestetään. Kerhotila löytyy Tampereelta Kalevan kaupunginosasta osoitteesta Ilmarinkatu 39 B, kellarikerros (osoitelinkki aukeaa Google Maps - sivulle uuteen välilehteen). Sisään kerhotilaan pääsee B-rapun oikeanpuoleisesta ovesta.

Ilmarinkadun toisella puolella on julkinen parkkipaikka, mihin voi vapaasti pysäköidä autonsa. Kerhotilaamme pääset myös kätevästi kaupungin linja-autoilla, jotka ajavat Teiskontietä. Navigointia, bussireittejä ja aikatauluja varten voit käyttää tätä linkkiä. Syötä vain aloituspiste ja Google Maps näyttää helpoimman reitin päästä bussilla pysäkkien aikataulujen tarkkuudella.

Jos haluat vierailla TAS:n kerhotilassa muulloin kuin tapahtumakalenterissa ilmoitettuina ajankohtina, ota yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen niin sovitaan vierailuajankohdasta tarkemmin. Monella hallituksen jäsenellä on avain kerhotilaan. Muistathan kuitenkin, että kerhotilassa ei ole ns. päivystystä, joten esimerkiksi myyntitarvikkeiden ostaminen onnistuu parhaiten TAS:n tapahtumien yhteydessä.

Tule tutustumaan viihtyisään kerhotilaamme, katselemaan seuran akvaariota ja tutustumaan seuran toimintaan!